CORREU ELECTRÒNIC DE CONTACTE: barbararibas@ceipguillemdemontgri.com



dimecres, 18 de març del 2020

TALLER DE LLENGÜES

Bon dia famílies! Els dimecres toca taller de llengües i aquesta setmana us faig les següents propostes per treballar desde casa.

ACTIVITAT 1: 
- Es tracta d'un joc de discriminació visual i vocabulari. Podeu imprimir el taulell de joc i les targetes que es troben en el document  ("Cuánto tardas en encontrarlo").
Forma de joc: col·loquem totes les tarjetes girades cap avall i repartim una a cada jugador. Quan comenci el temps (podem posar cinc minuts amb el cronòmetre) girem la carta i hem de buscar al taulell gran tots els elements que hi apareixen. El primer jugador que els ha localitzat tots diu: JA ELS TINC!. A continuació, ho hem de comprovar, anem anomenant els elements que tenim a la targeta i indicant on es troben. Continuem fent aquesta activitat fins que s'acabin les targetes. 




Joc alternatiu: si no teniu la possibilitat d'imprimir el material, també podeu cercar altres formes de jugar. Jugant com si fos el "veo, veo" o escrivint en paperets els elements que ha de trobar cadascun dels jugadors. Així només necessitareu la imatge del taulell principal de joc.


ACTIVITAT 2:

Aquesta segona activitat la utiltizarem per treballar la memòria visual i el vocabulari. Triarem una de les làmines que us apareixen a continuació i la podrem mirar durant 10 segons, ben concentrats. Quan s'acabi el temps, tapem o girem la làmina i hem d'escriure a un full tots els elements que recordem que hi apareixen, segons un tema triat:








  • Tots els objectes que recordem
  • Totes les accions (menjar, beure, saltar, etc.)
  • Tots els animals
  • Tots els menjars
A continuació, comprovem quantes paraules hem pogut escriure cadascun de nosaltres i si realment apareixien a la làmina o no. Es un bon moment per treballar també la lectoescriptura, vigilant si ens hem oblidat algun so a la paraula o si hi ha alguna lletra girada, etc.



ACTIVITAT 3:

Per realitzar aquesta útlima activitat, us proposo dos recursos en línia:

Una sopa de lletres de Pokémon:

Un memory on hem de trobar la paraula que va amb cada imatge:

Espero que ho pogueu passar bé i que disfruteu de les activitats. Molts d'ànims i fins aviat! 

Alba




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada