CORREU ELECTRÒNIC DE CONTACTE: barbararibas@ceipguillemdemontgri.com



dimarts, 7 de febrer del 2017

Activitats de l'Ajuntament de Sant Antoni

Vos passem la informació que ofereix l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany sobre les activitats adreçades a infants, joves i famílies en aquest trimestre. Espero que vos semblin interessants i participeu del què ofereix el vostre municipi. 
Ja sabeu que per més informació vos podeu adreçar als telèfons o al mateix Punt Jove. 

dijous, 2 de febrer del 2017

I Jornada de Voluntariat Mediambiental

          Des de l'Ajuntament de Sant Antoni els complau convidar-vos a la I Jornada de Voluntariat Mediambiental que s'organitza conjuntament des de les regidories de Joventut i Medi Ambient, i que va ser ajornada degut al mal temps l'any passat. Tot jove, nen o adult que estigui interessat a participar ha d'estar aquest dilluns a les 16h a l'Espai Jove (punt de trobada), on tindrem tot el material que farem servir durant la jornada (guants, bosses ...)


L'objectiu és aconseguir netejar la major part possible de sa Talaia de Sant Antoni fins a les 18h aproximadament. Les persones que hagin participat tindran dret a un berenar que els tindrem preparada en tornar a l'Espai, i podran participar en la xerrada informativa que té preparada Marga Serra (biòloga) sobre l'experiència que ells mateixos han viscut i sobre els perills que comporta el deixar les escombraries en aquest tipus de zones naturals.   
A l'Espai Jove tenim pensat promoure activitats mediambientals de caràcter trimestral com aquesta. Si no podeu participar ara, pot ser es pugui a la següent. Us mantindrem informats tan avïat com ens sigui possible. Aquesta activitat està dirigida a totes les edats. Us esperem a tots.

Gràcies  

-- 
Ainara Sánchez Criado
Regidora de Joventut i Benestar Animal